BURDUR / MERKEZ - Kışla İlkokulu

Mrt

Bakanlık tarafından düzenlenen öğrencileri Fiziksel Aktiviteye teşvik etmek amacıyla yapılan Geleneksel ve Eğitsel Oyunlar kapsamında çocuklarımızın severek oynadığı Top Taşıma Oyunu Etinliğimiz gerçekleşmiştir.

Mrt

Bakanlık tarafından düzenlenen öğrencileri Fiziksel Aktiviteye teşvik etmek amacıyla yapılan Geleneksel Ve Eğitsel Oyunlar kapsamında çocuklarımızın severek oynadığı 10 Pas Oyunu etkinliğimiz gerçekleşmiştir.

Mrt

Çanakkale, vatan sevgisinin, birlik ve beraberliğin ne denli büyük zaferlere yol açabileceğinin kanıtıdır. Bu büyük zaferin yıl dönümünde, aziz şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nün katkılarıyla okulumuzda Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları gerçekleşmiştir. Katılım sağlayan Gazilerimize ve Şehit yakınımıza çok teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Günü Okulumuzda Kutlandı.

Mrt

Sayın Valimiz Türker ÖKSÜZ katılımlarıyla karne törenimiz gerçekleşmiştir.

Ara

Okulumuzda Yerli Malı Haftası Öğretmenlerimiz ve Öğrencilerimizin katkısıyla kutlandı.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda kitap okuma etkinliği yapılmıştır.

Kas

Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen 11. Kitap Fuarına ziyaretimiz gerçekleşmiştir.

Kas

"Dünyada öğretmenlik gibi hiçbir meslek yok ki sadece bir saatlik bir dersle bile bir insanın kaderini etkileyebilsin öğretmenlik yapmayı aşıp ‘öğretmen olmak’ gerekir... Öğretmen olmak bir ayrıcalıktır.”

Doğan CÜCELOĞLU, Öğretmen Olmak