BURDUR / MERKEZ - Kışla İlkokulu

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda kitap okuma etkinliği yapılmıştır.

Kas

Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen 11. Kitap Fuarına ziyaretimiz gerçekleşmiştir.

Kas

"Dünyada öğretmenlik gibi hiçbir meslek yok ki sadece bir saatlik bir dersle bile bir insanın kaderini etkileyebilsin öğretmenlik yapmayı aşıp ‘öğretmen olmak’ gerekir... Öğretmen olmak bir ayrıcalıktır.”

Doğan CÜCELOĞLU, Öğretmen Olmak

"Bir fidan, bir nefes."

Okulumuzda, ÇEDES Projesi (Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum)kapsamında; Sevgi kök değeri ele alınarak, "Doğa Sevgisi" konusu işlenmiş, projedeki gönüllü öğrencilerimizle birlikte okulumuz bahçesine fidan dikimi yapılmıştır. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Kas

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır".

Ekm

2023 EKİM-2024 EKİM DÖNEMİ KIŞLA İLKOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ TAHMİNİ BİLANÇOSU

Eyl

Mevlid-i Nebi, Hz. Muhammed'in doğumunun sene-i devriyesidir. Her yıl Rebiülevvel ayının 12. gecesi kutlanan Mevlid Kandili'nin ertesi günü başlayan hafta, Mevlid-i Nebi Haftası olarak adlandırılır. Okulumuzda Mevlid-i Nebi Haftası panosu hazırlandı.

Ekm

İlköğretim Haftası okulumuz 4A sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan programla kutlanmıştır.